woensdag 23 januari 2013

Gratis naar de ontmoetingsplek voor bouwend Nederland

Bouwbeurs 2013
Van maandag 4 februari tot zaterdag 9 februari 2013 wordt in de Jaarbeurs in Utrecht weer de tweejaarlijkse internationale bouwbeurs (een ontmoetingsplek voor bouwend Nederland) gehouden.


Dit jaar is het thema “Bewust Bouwen”, de gebruiker wordt centraal gesteld, gebouwd op de juiste locatie, duurzaam innovatief en ambitieus, inspelen op de toekomst. Allemaal aspecten waarin de ondernemerscoöperatie entorno zich kan herkennen.

Meer informatie over de bouwbeurs vind je op www.bouwbeurs.nl, in de LinkedIn-groep “Internationale Bouwbeurs” (http://www.linkedin.com/groups/Internationale-BouwBeurs-2153240), op de Facebook-pagina https://www.facebook.com/pages/Internationale-BouwBeurs/105040289583045?fref=ts en door op tweets te zoeken met de Twitter hashtag #Bouwbeurs.

Voor leden kunnen we daarom toegangskaarten gratis ter beschikking stellen!

        GRATIS = klein voorbeeldje van onze schaal- en inkoopvoordelen.


Juist nu in deze tijden is het noodzaak om op een andere manier naar ‘bouwen’ te kijken. Het is dan ook zinnig om eens te spieken hoe andere partijen dat doen en daar vervolgens zelf je eigen plan op trekken.

Neem contact met ons op om in het bezit te komen van een gratis toegangsbewijs ter waarde van € 35,00: per telefoon op nummer 010 247 06 33 of per e-mail aan info@entorno.nl.

Voorwaarden: gezamenlijk bezoeken van de Bouwbeurs op zaterdag 9 februari 2013 samen met de entorno leden en gezamenlijk één stand bezoeken.

entorno
Samenwerkende professionals voor uw fysieke leefomgeving

Geen opmerkingen:

Een reactie posten